Help, we hebben een purpose!

O jee, Hope & Glory heeft ook een purpose. Daar komt ie dan; goed werk maken voor fijne duurzame klanten. Waarom? Omdat we graag met veel liefde en aandacht mooie communicatie maken. En dat samen met mensen en merken die ook beter willen. Die  zuinig zijn op wat er is. En die ook zien dat we ons stinkende best moeten doen om de wereld mooier te maken. Dat vraagt dus om nieuwe ideeën, andere oplossingen en mensen die dat omarmen. Aan het werk dus!

WIJ WERKEN VOOR

De ideale klant

U gelooft net als wij dat merken een maatschappelijke rol te vervullen hebben. Sterker nog, u bent ervan overtuigd dat uw merk sterker wordt door goed te doen. En daar heeft u communicatie voor nodig. Voor uw eigen mensen binnen uw organisatie of in de markt. En dat dan op een aantrekkelijke manier omdat daardoor mensen in beweging komen. Daar helpen wij u graag mee.

Wij zijn

Bram Oorthuizen

Bram is creative director en vormgever. Bram maakt interne communicatie, externe campagnes en merkactivaties. Daar werkt hij met veel liefde en aandacht aan zodat zijn werk doet wat het moet doen. Duidelijk werk dus dat duidelijk communiceert. Niets meer en niets minder. Bram is eigenaar van Hope & Glory.

m: 06-24225853
bram@hopeandglory.nl

WIJ WERKEN SAMEN MET