Gezonde duinen voor iedereen

PWN zorgt voor lekker en schoon drinkwater in Noord-Holland. De Noord-Hollandse duinen zijn daarbij onmisbaar. Daarom doet PWN er alles aan om de duinen gezond te houden. En welke maatregelen ze treffen laten we zien met deze heldere animaties. Veel kijkplezier.

Wij ontwikkelden de scripts, vormgeving en animaties.

Met Bettery beter worden

Mensen willen en kunnen zelf  hun gezondheid en functioneren versterken. Vanuit deze overtuiging ontwikkelt Bettery innovatieve gezondheidsprogramma’s.

Wij begeleidden de ontwikkeling van dit nieuwe merk, de website plus de vormgeving.

Tijd voor fair p(l)ay

Your Life on Stage wil dat het werken binnen de podiumkunsten verbetert. Met een opvallende campagne maken ze thema’s zoals eerlijk loon, duurzame inzetbaarheid en tijdelijke contracten, bespreekbaar.

Wij ontwikkelden de strategie, concept en copy.

Hoe duurzaam is onze stamppot?

De Alliantie Verduurzaming Voedsel zet zich in om over de hele voedselketen te zorgen voor meer duurzaamheid. Een gerecht zoals een echte Hollandse stamppot is daarom behoorlijk aan het veranderen, maar nog steeds erg lekker.

In een mooi boekje hebben we de initiatieven uit de voedselketen op een rijtje gezet.

Een nieuwe naam en huisstijl voor jeugdzorg

Sinds 1 januari 2015 zijn de gemeenten verantwoordelijk voor de toegang tot jeugdhulp en jeugdzorg. Het betekende dat Bureau Jeugdzorg Noord-Holland een nieuwe positionering en presentatie nodig had.

Wij ontwikkelde de nieuwe naam, huisstijl en website.

Campagne voor de Energiebespaarlening

Het Nationaal Energiebespaarfonds verstrekt gunstige leningen voor mensen die willen investeren in een duurzamer huis. Hope & Glory maakte een campagne om de lening bekender te maken.

De campagne wordt gevoerd op radio, in buitenreclame en online. Daarnaast is er een uitvoerige content-/fanstrategie opgezet.

PGGM steunt mantelzorgers bij dementie

Door de strijd tegen dementie aan te gaan, laat PGGM zien waar het merk voor staat. Daarbij richt de organisatie zich vooral op het steunen van mantelzorgers.

Op basis van een enquête onder de leden van PGGM ontwikkelden we een animatie en diverse ‘hulp-video’s’.

Het Bos van Idealen

Hoe bedank je de trouwe klanten van een duurzame bank? ASN Bank doet dit door het planten van een boom in het Bos van Idealen. En die klanten mogen zelf ook planten.

Wij ontwikkelden het communicatie concept en begeleidden de uitvoering.

Bigmove: zorg voor geest & gezondheid

BigMove is een programma voor mensen die last hebben van psychische klachten. BigMove helpt deze mensen die vaak vast zitten, weer in beweging te komen.

Wij zorgden voor de positionering en de nieuwe frisse stijl.

Feenstra promoot warmte en veiligheid

Installatiebedrijf Feenstra werkt met zo’n 800 installateurs aan een veilige, gezonde en duurzame woonomgeving. Deze winter stonden vooral zuinige CV-ketels en huisbeveiliging in de aandacht.

We ontwikkelden de campagne waarvan het enthousiasme van de installateurs de basis vormt.

Een duurzamer PostNL

PostNL is niet alleen het grootste logistieke bedrijf van ons land, maar ook de grootste particuliere werkgever. Daar hoort veel maatschappelijke verantwoordelijkheid bij.

Hope & Glory ontwikkelde een interne campagne voor het uitdragen van het MVO beleid.

Tap is top

PWN zorgt voor lekker en schoon drinkwater in Noord-Holland. En dat dit water lekker is weten wij Nederlanders natuurlijk al lang. Maar toeristen weten dit (nog) niet. Daarom ontwikkelden we voor PWN de ‘Tap is Top’ campagne.

ABRI’s, waterijsjes en hervulbare flesjes waren daar waar de toeristen zijn.

Verduurzaming levensmiddelen in de versnelling

De koplopers in de levensmiddelenindustrie hebben duurzaamheid in hun bedrijfsvoering verankert. Dit FNLI trendrapport toont hoe de productenten aan de slag zijn gegaan.

De vormgeving van dit rapport deden wij ook in de hoogste versnelling.

Help, we hebben een purpose!

Middels een vooraf uitgestippeld interactief proces begeleiden we bedrijven in het zoeken van hun maatschappelijke rol (purpose), ontwikkelen we gezamenlijk concepten om hier invulling aan te geven en zorgen we voor intern draagvlak en externe zichtbaarheid.